Uavgjort i første test – Tertnes

Uavgjort i første test

Det ble uavgjort i den første treningskampen i oppkjøringsperioden da Tertnesjentene spilte mot Sola sist helg.

I det som var den aller første kampen for Tertnesjentene siden 11. mars, var det forventet at det ville svinge litt i prestasjonene. Det ble en god start på kampen, men tekniske feil og dårligere uttelling på skuddene ga Sola muligheten til å komme tilbake. Det ble etterhvert en jevn og målrik kamp der lagene byttet på å lede, og det endte til slutt med uavgjortresultat 29-29. Gøy var det å se vår nykommer, Josefine Intelhus, melde seg på fra første stund, og det ble etterhvert fire mål fra spilleren som tegner seg til å bli vår neste storskytter.

Målscorere Tertnes:

Josefine Gundersen Lien, Eli Smørgrav Skogstrand, Birgitte Karlsen Hagen 1, Thea Stankiewicz 5, Henrikke Hauge Kjølholdt 1, Linn Gossé 7 (4 str.), Madeleine Hilby 2, Thea Skarstein Storeng 1, Eva Erdal Moen, Hermine Motzfeldt Auberg 3, Rikke Larsen Øyerhamn 1, Kaja Haugseng 3, Martine Knutsen 1, Josefine Intelhus 4

Neste treningskamp er i dag, lørdag 15. august, der vi møter Fana i Fana Arena. Og allerede neste helg er det klart for åpningsturnering i vår nye storstue, Åsane Arena. Da inviterer vi til Lerøy Elitecup med Fana, Molde og Ålgård som motstandere. Kjekt med flere kamper på samme helg, og ikke minst gleder vi oss stort til å innvie vår nye hjemmearena. Billetter til disse kampene legges ut for salg i appen vår i løpet av kort tid.

To Tertnes-debutanter som begge spilte en god kamp: Josefine Intelhus
og Martine Knutsen (hospitantspiller fra Fyllingen)