Nye endringer i NM-oppsettet – Tertnes

Nye endringer i NM-oppsettet

Selv om alt tyder på at seriestarten i REMA 1000-ligaen for både menn og kvinner vil gå som oppsatt, har NHF besluttet nok en endring for NM (cupspillet).

Den første endringen kom allerede før sommeren, da det ble besluttet at kun lagene i REMA 1000-ligaen, 1. divisjon og 2. divisjon fikk delta i NM i år. Men med fortsatt uavklart oppstart for trening- og kampaktivitet for 2. divisjonshåndballen, har NHF vedtatt at heller ikke lag fra denne divisjonen vil kunne få delta i årets NM.

Med ytterligere reduksjon i antall deltakende lag vil NM-kampene kunne starte til planlagt tid, og det vil bli lagt inn walkover-resultat i opprinnelig oppsatte kamper med lag fra 2. divisjon. Spilledatoer og arenaer for semifinaler og finaler vil vurderes på et senere tidspunkt, dersom begrensninger på tilskuere fortsatt er gjeldende utover høstsesongen.

For Tertnes betyr dette at vi får walkover i 3. runde, og kommer direkte inn i 4. runde. Denne runden skal spilles innen 14. oktober.

Når det gjelder NM junior, der Tertnes er påmeldt sammen med Fyllingen, vil beslutning om gjennomføring tas av NHF i løpet av september.