Kapteinsteamet 2020/21 – Tertnes

Kapteinsteamet 2020/21

Årets kapteinsteam har allerede et års erfaring i rollen, og Madeleine Hilby og Thea Stankiewicz ser nå frem til en sesong med et Tertnes-lag som skal bygge videre på og utvikle spillet fra sist sesong. De to spillerne som utgjør kapteinsteamet har følgende hilsen til alle oss som følger med på Tertnes:

Endelig er det alvor igjen, og Tertnes-jentene er på nytt klare for å kjempe om poeng! Førstkommende onsdag møter en fulltallig Tertnes-tropp Oppsal i vår helt nye hjemmebane, Åsane Arena. Dette er et anlegg av høy kvalitet, og det vil gi et stort løft til idrettsbyen Bergen.

I oppkjøringsperioden etter ferien har vi fått kamptrening mot Sola, Molde, Ålgård og Fana. Kampene viste at vi er i rute, men det var også tydelig at det fortsatt er litt å gå på med tanke på tempo i spillet og trygghet bakover i forsvar. Imidlertid tror vi at vi allerede i første kamp onsdag vil se forbedringer på disse delene av spillet. Jentene har lagt et godt grunnlag for den kommende sesongen, med blant annet intervaller, styrketrening og håndballtrening, og vi gleder oss enormt til å komme i gang.

Denne sesongen kan jentene endelig bygge videre på et lag som har spilt sammen over tid, og fortsette å utvikle spillet fra fjorårets sesong. Vi har også fått inn Josefine Intelhus som er en spiller med gode kvaliteter og har et godt skudd. Disse kvalitetene har vi savnet i spillet og er en klar forsterkning for laget. Med det sagt har vi høye forventninger til oss selv og vår målsetting for sesongen er medalje.

Grunnet covid-19 er situasjonen spesiell med tanke på tillatt antall tilskuere. Vi skulle så gjerne ha åpnet serien med en skikkelig håndballfest og fullt trøkk på tribunen. Frem til situasjonen er under kontroll og vi kan gå tilbake til normalen, håper vi at dere vil være med å støtte, heie og løfte oss frem til medalje, enten fra tribunen eller fra sofaen med Direktesport-sendingen! Vi gleder oss til å se dere ALLE i hallen – når den tid kommer!

Med hilsen fra Madeleine og Thea