Jakter ny hjemmeseier – Tertnes

Jakter ny hjemmeseier

Det var vel ikke så mange som hadde regnet med at det skulle bli seier i kampen mot Vipers sist søndag, likevel opplevdes det noe skuffende at ikke Tertnesjentene klarte å prestere på et høyere nivå. Men heldigvis er det kort tid mellom kampene, sånn at det allerede i kveld er muligheter for poeng når vi tar i mot Fredrikstad i Åsane Arena.

Men det er ingen grunn til å innkassere seieren på forhånd. Vi møter et tøft fysisk lag som kjennetegnes på at de aldri gir seg, og jentene fra plankebyen har et angrepsspill som, når de får det til å flyte, er vanskelig å stå i mot. Derfor er det viktig at vi vinner duellene i forsvar og bryter opp deres angrepsoppstarter, noe som også vil kunne gi oss gode kontringsmuligheter.

Et høyt tempo i kampen vil nok være til vår fordel, og alt i alt har vi tro på at Tertnesjentene er så godt forberedte at muligheten for å opprettholde den gode hjemmestatistikken i Åsane Arena er god. Forøvrig byr kveldens kamp på et gjensyn med tidligere Tertnes-spiller Benedicte Frøland Nesdal, som før denne sesongen flyttet til Fredrikstad.

Som tidligere omtalt er det i dag tillatt med kun 50 tilskuere pga. de nye coronatiltakene i Bergen kommune. Billettsalget er derfor lukket, og de 50 sesongkortinnehaverne som får plass på tribunen i dag, har allerede fått beskjed. Har du kjøpt billett som du ikke får benyttet, vil du få refundert beløpet gjennom vipps.

Vi oppfordrer alle til å følge kampen på BA Direktesport (sendestart kl. 17:50 og kampstart kl. 18:00).