Og tallet i dag er……: 50 – Tertnes

Og tallet i dag er……: 50

I stedet for at antall tilskuere skulle øke fra 200, kom det tirsdag kveld beskjed fra Bergen kommune om at smittetallene i Bergen er såpass høye at en nå setter bremsene på, og dermed reduseres antall tilskuere på idrettsarrangement til 50.

I praksis betyr dette omtrent ikke publikum på tribunen i det hele tatt, men vi vil selvsagt fordele de 50 plassene på best mulig måte når Tertnesjentene onsdag tar i mot Fredrikstad til ny REMA 1000-ligakamp i Åsane Arena. Styret i Tertnes Håndball Elite har derfor besluttet at det er blant de som har kjøpt egne personlige sesongkort at plassene skal fordeles, og de det gjelder er blitt kontaktet direkte.

Når det gjelder de som har kjøpt vanlige kampbilletter til Tertnes-Fredrikstad, vil det ikke være plass for de i hallen denne gang, og de vil få billettkostnaden refundert via Vipps.

Vi beklager sterkt at vi er kommet i denne situasjonen, men vi håper at dere alle er tålmodige til vi omsider kan invitere til full hall og håndballfest i Åsane Arena!

Husk ellers at kampen sendes direkte på BA Direktesport. Kampen filmes og produseres av vårt utmerkede HandballTV-team, og sendestart er kl. 17:50, med kampstart kl. 18:00.