Gode forberedelser ga ny storseier – Tertnes

Gode forberedelser ga ny storseier

Med nesten identiske sifre som i serieåpningen mot Oppsal (35-21), ble det en ny storseier da Tertnesjentene vant 35-22 over Fredrikstad onsdag kveld.

Ser en bort fra et litt famlende førsteangrep, tok Tertnes tak fra start, og viste at en ønsket revansje fra tapet mot Vipers sist søndag. Tempoet var høyt når Tertnesjentene hadde ballkontroll, og når Fredrikstad-spillerne forsøkte med oppstarter og initiativ i angrep, var jentene våre på hugget og sto opp i duellene, sånn at Fredrikstad ikke fikk ro til å bygge opp spillet sitt. Det var tydelig at Tertnes hadde forberedt seg godt til kampen, og visste akkurat hvordan Fredrikstad skulle stoppes. Brudd i forsvar ga også mange kontringsmuligheter, og spesielt kantspillerne våre løp inn en rekke fine kontringsmål.

Nok en gang scorer vi over 30 mål i det som ble en svært underholdende kamp. Tertnesjentene var rett og slett gode i alle faser av spillet, og selv om det alltid er noe å rette på, er det gledelig at så mange av spillerne melder seg på, og at alle bidrar til det som ble en skikkelig lagseier.

Linn blir kåret til vår beste spiller, og blir i tillegg kampens toppscorer med 9 mål.

Kampfakta

Tertnes-Fredrikstad 35-22

Åsane Arena, 50 tilskuere.

Dommere: Vegard Kalløkkebakken og Pål Alexander Valbjør.

Tertnes: Josefine Gundersen Lien, Eli Skogstrand – Linn Gossé 9, Thea Stankiewicz 5, Madeleine Hilby 5, Katarina Viktoria Bjørnskau Berens 4, Henrikke Hauge Kjølholdt 3, Hermine Motzfeldt Auberg 2, Kaja Horst Haugseng 2, Rikke Larsen Øyerhamn 2, Birgitte Karlsen Hagen 1, Thea Skarstein Storeng 1, Josefine Intelhus 1, Martine Hellesø Knutsen, Karoline Fantoft, Eva Erdal Moen

Toppscorer Fredrikstad: Thale Rushfeldt Deila, 7 mål

Utvisninger: Tertnes 2×2 minutter. Fredrikstad 2×2 minutter

Neste hjemmekamp er mot Sola søndag 27. september, og vi håper at restriksjonene som i dag begrenset antall tilskuere til 50 personer, blir lettet på, slik at vi igjen kan ha 200 tilskuere på tribunen. Neste bortekamp er mot Larvik søndag 20. september.