Ny kamp med 35 scoringer – Tertnes

Ny kamp med 35 scoringer

Tertnesjentene scorer mål som aldri før, og i kampen mot Larvik, som til slutt endte med 4-målsseier, ble det 35 baller i motstandernes nett for tredje gang i høst.

Det ble som forventet en tøff kamp, der bakspillerne til Larvik ble den største utfordringen for Tertnes. Mens Thea Stankiewicz scoret det første målet for Tertnes, skulle Larvik henge godt med i målprotokollen utover kampen. Spillemessig var Tertnes det førende laget, men når en slapp til Larviks gode skyttere på 7-8 meter, ble det vanskelig for keeper som fikk lite hjelp av forsvaret i denne delen av kampen. Men det bedret seg litt mot slutten av omgangen; spillerne sto tettere og jobbet sammen, og det var i denne perioden en klarte å dra i fra til det som ble en firemålsledelse ved pause (15-19).

Det var vertene som startet annenomgangen best, og etter 3 minutter var Tertnes-ledelsen kortet ned til ett mål (19-20). Imidlertid la Tertnes etterhvert om til utgruppert forsvar, og fikk tilsynelatende bedre kontroll på Larvik med denne varianten. Likevel glapp det innimellom, og Larvik-spillerne var flinke til å gripe de mulighetene de fikk.

Men Tertnesjentene beholdt føringen i kampen, og da Madeleine Hilby økte til 5-målsledelse (29-34) 4 minutter før slutt, var kampen avgjort, og vi vinner tilslutt fortjent 31-35.

Madeleine blir kåret til banens beste, og Linn blir vår toppscorer med 6 mål. I tillegg har vi fire spillere med 5 mål hver (Hermine, Katarina og Madeleine).

Tertnesjentene ligger nå på 4. plass på tabellen, på like mange poeng som Sola, som har en kamp mer spilt enn oss. Neste kamp for Tertnesjentene er hjemmekamp mot nettopp Sola; denne kampen spilles i Åsane Arena søndag 27. september kl. 18:00.