Til Arendal i NM – Tertnes

Til Arendal i NM

Tertnesjentene møter 1. divisjonslaget Grane Arendal. Dette ble klart etter at 4. runde i NM (cupen) ble trukket i dag.

En rask kikk tilbake i gamle kampoversikter, viser at Grane Arendal er en ny motstander for oss. Derfor er det kjekt at vi såpass langt ut i rundene får møte en ny klubb, og et lag vi ikke spiller mot i det ordinære seriespillet.

Rent sportslig er Grane forventet å kjempe i toppen av 1. divisjon denne sesongen. Likevel må trekningen sies å være overkommelig, og Tertnesjentene må nok finne seg i å være store favoritter i denne kampen.

Kampen skal spilles i Arendal. I de andre 4. rundekampene ble det følgende trekning:

  • Vipers – Gjerpen
  • Storhamar – Volda
  • Byåsen – Rælingen
  • Oppsal – Molde
  • Flint – Fana
  • Sola – Bærum Topphåndball
  • Fredrikstad – Follo

Kampene er i utgangspunktet berammet til onsdag 14. oktober, men det kan bli noen avvik fra dette oppsettet. Blant annet gjelder det vår egen kamp, men vi vil komme tilbake til berammet tidspunkt så snart det er avklart.