Fornyer med Hageland Åsane – Tertnes

Fornyer med Hageland Åsane

Vi er glade for å fortelle at Hageland Åsane har fornyet og utvidet samarbeidet med Tertnes Håndball Elite. Dette er i tråd med vårt ønske om å knytte Åsane-bedrifter tettere til oss. Selv om Tertnes først og fremst er en klubb for hele Bergen, synes vi det er naturlig å inngå samarbeid med flere bedrifter i Åsane nå som vi har flyttet hovedaktiviteten vår til Åsane Arena.

Hageland Åsane etablerte seg som hagesenter allerede i 1972, den gang med navnet Åsane Hagesenter. Siden var hagesenteret med å starte Hageland-kjeden, men eies og driftes fortsatt av Hordvik-familien som ved starten i 1972.

Odd Petter Hordvik utdannet seg som gartner som 22-åring, men var med faren på jobb fra han var liten. Allerede i 1993 ble han daglig leder, og han har drevet den tradisjonsrike Åsane-bedriften siden. Forøvrig var Odd Petter en habil håndballspiller, og selv om det er Åsane som er klubben hans, har han faktisk også spilt for Tertnes.

På tross av stadig økende konkurranse, har Hageland Åsane sunn og god drift, med en stor fast kundegruppe. I tillegg til at de er store på salg av planter, har butikken spesialisert seg på salg av hagemøbler. Dessuten må den årlige juleutstillingen være noe av det råeste du finner i hele Bergen! Når juleutstillingen åpner om en måneds tid møtes en av en skog av kunstige juletrær, hauger av nisser, dekorerte nøtteknekkere og ikke minst en eventyrlig juleby som fascinerer både store og små.

Om samarbeidet med Tertnes forteller Odd Petter:

– Vi har hatt en veldig god sesong, og da er det hyggelig å være med og bidra litt ekstra. Tertnes oppnår gode resultater med begrensede midler år etter år, og 2020 har nok ikke vært noe enklere økonomisk slik situasjonen har blitt. Da er det viktig at de lokale bedriftene som har mulighet, stiller opp og bidrar, og jeg synes at det er spesielt viktig at det ikke bare er fotballen som prioriteres.

Vi i Tertnes er veldig glade for å ha Hageland Åsane med videre, og for at vi kan utvide samarbeidet. Dette er et hagesenter som tilbyr fagkompetanse og kvalitetsvarer, og vi oppfordrer alle til å ta turen innom.