Ny naboduell mot Fana – Tertnes

Ny naboduell mot Fana

Så er det klart for nok en kamp mot våre naboer i Fana Håndball, denne gang på bortebane i Fana Arena. Det er nå tredje sesong at både Tertnes og Fana spiller på øverste nivå, og det føles ikke lenger like spesielt å skulle møte venninner til REMA 1000-ligakamp.

Likevel ligger det fortsatt mye prestisje i disse oppgjørene. Lagene kjenner hverandre godt, og det er selvsagt en ekstra nerve i kampen når såpass mange av spillerne møter tidligere lagvenninner.

Til nå har Tertnesjentene klart å holde Fana bak seg, både i innbyrdes oppgjør og på tabellen, men kampene i Fana Arena har hatt en tendens til å bli spennende, og vi ser ikke bort fra at det kan bli det også i kveld. Men likevel håper vi og har tro på at vi tar med oss poengene nordover i by’n også denne gangen! 🙂

Kampen i Fana Arena er utsolgt, men du ser den på BA/Direktesport fra kl. 18:30 (sendestart kl. 18:20).