Covid-19 – Tertnes

Covid-19

En spiller fra Tertnes Håndball Elite har i dag fått positivt resultat på covid-19 test. 

Dette er selvsagt en uheldig situasjon, men vi føler oss trygge på at klubben har fulgt gjeldende retningslinjer for aktivitet, og har tatt de nødvendige forholdsregler for gjennomføring av trening, kamp og reise. 

Vi er nå opptatt av å hindre ytterligere spredning av smitte, og i tråd med Norges Håndballforbunds protokoll for topphåndball, samt FHIs retningslinjer, er alle spillere og støtteapparat som har vært i kontakt med spilleren, satt i 10 dagers karantene. Konsekvenser for Tertnes’ kommende kamper vil bli besluttet av NHF i løpet av torsdag. 

Det har forøvrig vært tett dialog mellom klubbens medisinske apparat og ledelsen i klubben, i tillegg til de lokale helsemyndighetene. Norges Håndballforbund og Norsk Topphåndball er også orientert om saken. 

For ytterligere informasjon, kontakt daglig leder Marit Brox (41449034). Evt. spørsmål av medisinsk art kan rettes til lege ved Idrettsmedisinsk Avdeling, Magnus Myntevik (tlf. 98616985).