Nye corona-tilfeller – Tertnes

Nye corona-tilfeller

Sist onsdag ble det kjent at Tertnes-spiller Henrikke Kjølholdt hadde fått påvist covid-19 ifm. rutinetesten som ble tatt på Flesland da laget kom hjem fra europacupspill i Romania.

Etter nye tester er det nå avdekket tre nye tilfeller, og følgende pressemelding ble sendt ut i dag:

Vi må dessverre meddele at det nå er ytterligere tre spillere fra Tertnes Håndball Elite som har fått påvist covid-19 smitte. I tillegg til Henrikke Kjølholdt som fikk positivt resultat av rutinetesten tatt ved ankomst Flesland mandag kveld, har nå Eva Erdal Moen, Linn Gossé og Martine Knutsen testet positivt ifm. nye tester som ble foretatt etter at det første tilfellet var avdekket. 

Med tanke på omstendighetene, er vi forberedt på at det kan komme flere tilfeller de nærmeste dagene, men håper selvsagt på det beste. Det står etter forholdene bra til med spillerne det gjelder, men de har et noe varierende sykdomsbilde, fra ingen symptomer til vanlige forkjølelses-/influensasymptomer.

Vi ønsker å ivareta alle våre spillere på best mulig måte, og vårt medisinske team har nå tett oppfølging av de øvrige spillerne for å avdekke mulige tegn på sykdom, og teste etter behov. 

For ytterligere informasjon, kontakt daglig leder Marit Brox (tlf. 414 49 034, og vi ber om at evt. ønske om kontakt med spillerne gjøres via daglig leder. Evt. spørsmål av medisinsk art kan rettes til lege ved Idrettsmedisinsk Avdeling, Magnus Myntevik (tlf. 98616985).