Viktig informasjon før Tertnes-Molde – Tertnes

Viktig informasjon før Tertnes-Molde

Tertnesjentene er i dag er tilbake i Åsane Arena med ny hjemmekamp. Motstander er Molde, og med jentene som var ute pga. covid-19 tilbake på laget, har vi tro på at seieren blir igjen i Bergen i dag,

For å kunne gjennomføre kamper under de rådende forhold, er det viktig at de som kommer til Åsane Arena følger våre anmodninger mht. smittevern. I tillegg har vi endel informasjon som kan være nyttig å ha lest gjennom:

Du finner Åsane Arena like ved siden av Vestlandshallen på Myrdal, bak Horisont kjøpesenter. Det er fortsatt byggeplass rundt hallen, og det er derfor viktig at en benytter gangveien som anvist. Det er innkjøring forbudt til hallen, og parkering finnes ved Myrdal Kunstgressbane, i tillegg til på områdene ved kjøpesentrene.

Vi har et enkelt kiosksalg ved inngangspartiet til hallen, og vi ber om at alle opprettholder 1-metersregel også i kioskkøen. Forøvrig gjelder:

 • Åsane Arena åpner for publikum en time før kampstart.
 • Med bakgrunn i at det kun er plass til 200 tilskuere, skal vi i følge retningslinjene prioritere våre egne. Bortelagssupportere kan derfor IKKE kjøpe billetter til kampen, og henvises til å se kampen på BA Direktesport. Vi forbeholder oss retten til å bortvise bortelagssupportere som på tross av dette likevel har kjøpt billett. I slike tilfeller vil billettkostnaden ikke bli refundert.
 • Billettsalget skjer utelukkende via Tertnes-appen og det er kun elektroniske billetter som kan benyttes. Hver tilskuer må ha sin billett registrert i eget navn på egen telefon (pga. evt. smittesporing).
 • Har du flere sesongkort knyttet til din bruker (eller flere billetter som vinner av konkurranse el. lign.), MÅ billetten overføres i appen til den/de som skal benytte sesongkortet/billetten innen fremvisning for scanning (du får ikke scanne mer enn en billett pr telefon).
 • Barn under 15 år som har appen på egen telefon, men ikke kan betale med VIPPS, kan få overført billetten av voksen. Den voksne kjøper den først på sin bruker, og så benyttes overfør-funksjonen i appen. Dette forutsettes at den voksne selv ikke skal delta på kamparrangementet.
 • Ved kjøp av billetter til medfølgende barn, kan priskategori «Familie v+b» (en voksen og et barn)/»Familie v+b+b» (en voksen og to barn) benyttes.
 • Alle billettene er knyttet opp mot salkartet i hallen, og tilskuerne må benytte setet en har fått tildelt. Felt A er like til høyre for inngangen til hallen, mens felt C ikke er tilgjengelig for publikum.
 • Det skal opprettholdes én (1) meters avstand mellom ALLE tilskuere på tribunen, noe som betyr at det skal være to seter ledig mellom hver tilskuer på begge sider, og et sete ledig foran og bak. NHF har poengtert at 1-metersregelen også gjelder for familie, og vi ber om at publikum respekterer dette.
 • Munnbind er ikke påbudt så lenge 1-metersregelen kan overholdes. Vi oppfordrer likevel til bruk av munnbind.
 • Ingen fri- eller fordelskort, uansett kortutsteder, vil bli akseptert som adgangstegn. Også medlemmer av Tertnes Håndball må løse billett.
 • Journalister, fotografer og andre representanter fra media må akkrediteres på forhånd. Dette gjøres ved å sende mail til vår medieansvarlig, Vidar Trellevik (vidar@vpb.no).
 • Dersom du ikke føler deg i form skal du IKKE besøke Åsane Arena. Om man har vært i utlandet eller er i karantene skal man selvsagt heller ikke besøke hallen.
 • For øvrig henstiller vi publikum til å sørge for god håndhygiene og å følge de instrukser og anvisninger som gis av kampfunksjonærene.