Veien tilbake for Tertnesjentene – Tertnes

Veien tilbake for Tertnesjentene

Veien tilbake etter problemene i kjølvannet av covid-19 sykdom og karantene har startet, og første kamp med laget samlet igjen, var hjemme mot Molde i Åsane Arena.

Kampen begynte lovende for Tertnesjentene, som gikk rett opp i 3-0. Men Molde kom raskt tilbake og tok ledelsen 4-3, deretter var det bortelaget som styrte kampen. Forspranget på 3 mål som Molde etterhvert opparbeidet seg, beholdt de til pause, og istedet for å knappe inn på ledelsen etter hvilen, ble vi liggende etter med 3-5 mål gjennom store deler av 2. omgangen.

Men med litt flaks på slutten kunne vi fort kapret ett poeng. For da vi klarte å stresse Molde til å gjøre feil, ble bortelagets ledelse redusert fra 3 til 1 mål på under ett minutt. Men med bare 8 sekunder igjen av kampen og ballkontroll for Molde, måtte vi ut for å prøve og vinne ballen, noe som ga store rom i forsvaret. Dette utnyttet Molde, og de fikk en siste scoring rett før sluttsignalet lød.

Dermed endte det med borteseier 22-24. Likevel skal vi ikke deppe over dette resultatet. Naturligvis ønsket vi oss en seier nå, men det gode forsvarsspillet skal vi ta med oss videre, mens det er mer å hente på angrepsspillet. Med litt bedre presisjon både i samhandling og avslutninger, kunne spenningen om seieren blitt reell. Nå må vi bruke de neste kampene til å komme tilbake til formen vi hadde før covid-19 slo oss ut, så skal vi igjen være i stand til å bite bedre fra oss.

Allerede førstkommende onsdag venter ny kamp, denne gang borte mot tabelltoer Storhamar. Deretter har vi følgende to kamper igjen innen mesterskapspausen starter 23. november:

• Rælingen-Tertnes onsdag 11. november kl. 18:30 (utsatt fra 25. okt.)
  • Tertnes-Flint onsdag 18. november kl. 18:30

Det betyr at det gjenstår en hengekamp før nyttår, nemlig hjemmekampen mot Aker. Denne kampen ble utsatt da hele laget fortsatt var i karantene på opprinnelig kampdato 21. oktober. Nå vil den mest sannsynlig bli omberammet til januar.

Tertnes – Molde 22–24 (10–13)