Bortekamp mot Rælingen – Tertnes

Bortekamp mot Rælingen

I dag spiller Tertnesjentene bortekamp mot Rælingen i Marikollhallen, og målet er klart: Vi skal tilbake på vinnersporet!

Poenghøsten i oktober og så langt i november har vært mager, og riktignok med færre spilte kamper enn de fleste andre lag, ligger vi foreløpig på en 6. plass med 7 poeng. Selv om vi vet at det er grunner for at ting er blitt som de har blitt i høst, ønsker vi nå å ta noen steg opp på tabellen, og i de to gjenstående kampene før mesterskapspausen burde det være muligheter for å ta poeng.

Men kampene skal spilles, og første mulighet er mot Rælingen i kveld, mens Flint er gjester i Åsane Arena om en uke. Pga. karantene (som nærkontakt) må Madeleine Hilby stå over kampen i dag. Hun er imidlertid tilbake neste uke, men hverken Hermine Auberg eller Josefine Intelhus kan bidra mer i 2020 pga. skade. Anniken Bjorøy fra Tertnes 2. divisjon er derfor igjen hentet inn som supplement på høyresiden.

Kampen mot Rælingen i kveld har kampstart kl. 18:30, og den kan som vanlig ses på BA/Direktesport.