Endelig seier igjen – Tertnes

Endelig seier igjen

Store deler av kampen mot Rælingen ble jevn, og selv om vi ledet gjennom hele 2. omgang, måtte vi jobbe hardt for å sikre seieren. Rælingen bet seg fast, og først da vi gikk opp i 5-målsledelse fire og et halvt minutt før slutt, følte vi oss trygge på at vi skulle få med oss begge poengene.

Vi åpnet kampen bra og gikk raskt opp i en 3-0 ledelse, men Rælingen hang på og utliknet til 3-3 etter kort tid. Deretter fulgte lagene hverandre gjennom førsteomgangen, til vi tok ledelsen 15-12 etter 23 minutter. Men denne ledelsen klarte vi ikke å holde på og Rælingen tettet forspranget og utlignet til 16-16 et minutt før pause. Likevel rakk vi å gå opp i 17-16 ledelse etter scoring av Martine sekunder før pause.

Etter hvilen fikk vi på ny en omgang med mange avslutninger og mål, og vi følte at vi hadde et spillemessig overtak selv om Rælingen utlignet til 22-22 etter vel 9 minutters spill. Deretter dro vi på nytt i fra og holdt oss 2-3 mål foran.

I dag var Linn ustoppelig og scoret på (nesten) alt av skudd, både i spill fra sin kantposisjon og fra 7-metersmerket. Men det gikk et gisp gjennom Tertnes-leiren da Linn ble taklet stygt 5 minutter før slutt, og fikk seg en smell i kneet. Alvorlighetsgraden vet vi først etter grundigere undersøkelse ved vårt medisinske apparat ved Idrettsmedisinsk Avdeling, men vi krysser fingrene for at Linn slipper med skrekken.

Kampen endte til slutt med resultatet 29-34, og først og fremst er vi happy for de to poengene; det er lenge siden sist seier, så dette smakte godt. Og selv om kvaliteten på spillet vårt varierer endel, synes vi at vi gjør en god forsvarsjobb.

Linn havner til slutt på imponerende 12 mål (totalt 13 avleverte skudd), og blir kåret til banens beste spiller.