Seier i årets siste kamp – Tertnes

Seier i årets siste kamp

To seire på en uke var akkurat den vitamininnsprøytingen Tertnesjentene trengte før landslagssamling, mesterskap, jul og nyttårsraketter sørger for halvannen måneds kamppause i REMA 1000-ligaen.

I likhet med seieren over Rælingen uken før, kan en gjerne si at hjemmeseieren mot Flint var oppskriftsmessig. Men med alle skadene og den usikkerhet det brakte i laget, visste vi at vi ikke kunne ta det lett på denne kampen. Desto bedre var det å sikre seg to poeng i det aller siste REMA 1000-ligaoppgjøret i 2020!

Kampfakta

Tertnes – Flint 33-26 (18-15)

Eliteserien håndball kvinner. Åsane Arena. 20 tilskuere. Dommere: Fredrik Andresen, Jørgen-Andre Wold.

Tertnes: Josefine Lien, Eli Skogstrand – Madeleine Hilby 9 (7), Thea Stankiewicz 4, Kaja Haugseng 4, Birgitte Hagen 3, Thea Skarstein-Storeng 3, Katarina Berens 3, Rikke Øyerhamn 3, Anniken Bjorøy 2, Karoline Fantoft 2.

Toppscorer Flint: Mari Finstad Bergum 9 mål (3).

Utvisninger: Tertnes 2 x 2 min, Flint 3 x 2 min.