Kampen mot Vipers utsatt – Tertnes

Kampen mot Vipers utsatt

To ukers pause i seriespillet

I Regjeringens redegjørelse for Stortinget mandag, kom det anbefaling om at all toppidrett i Norge tar 2 ukers pause fra konkurranse og kamper. Dette innebærer at Tertnesjentenes tre kommende kamper utsettes:

  • Tertnes-Vipers onsdag 20. januar kl. 18:30
  • Fredrikstad-Tertnes søndag 24. januar kl. 15:30
  • Tertnes-Larvik søndag 31. januar kl. 16:00

Nye kampdatoer er foreløpig ikke fastsatt.

Forøvrig sendte Norges Håndballforbund ut følgende melding mandag kveld:

«Den anbefalte pausen i seriespillet i toppidretten, medfører utsettelser i REMA 1000-ligaen og 1. divisjon.

I tillegg til at barn og unge kan gjenoppta organisert treningsaktivitet, anbefaler regjeringen å utsette alt seriespill i toppidretten i to uker.

Dette medfører at Norges Håndballforbund utsetter de resterende kampene som var berammet til januar, for både REMA 1000-ligaen og 1. divisjon.

I samarbeid med Norges Idrettsforbund og Norsk Topphåndball jobber nå Norges Håndballforbund med å se på de ytterligere konsekvensene av mandagens anbefaling fra regjeringen, blant annet for de kampene som er berammet til tidlig i februar. Informasjon rundt dette er ventet i løpet av få dager.

NB1! Anbefalingen om pause i seriespillet innbefatter ikke trening. Topphåndballklubber kan altså trene som vanlig i perioden, men ikke spille treningskamper mot andre klubber.

NB2! Merk at håndballspillere som tilhører seniorlag utenfor REMA 1000-ligaen eller 1. divisjon, heller ikke de neste to ukene kan trene innendørs. Denne gruppen må gjennomføre sine økter utendørs, og med én meters avstand.»