Se hvem som signerer for Tertnesjentene! – Tertnes

Se hvem som signerer for Tertnesjentene!

Arbeidet med å få på plass neste sesong spillerstall har pågått i noen måneder allerede, og nå er den første signeringen på plass.

Eva Erdal Moen

Eva Erdal Moen startet sin håndballkarriere i Kringlebotn, før hun meldte overgang til Gneist. Til Tertnes kom hun våren 2019, og hun har hatt en flott utvikling. For klubben er det viktig med kontinuitet, og Eva, som nå er inne i sin andre sesong for Tertnes, er den første av de unge 2000/2001-spillerne som nå signerer for en ny kontraktsperiode.

Eva forteller selv at hun har stor tro på at hun vil fortsette å utvikle seg som spiller i Tertnes. – Jeg har fortsatt mye å lære, og jeg er sikker på at Tertnes, med Tore som trener, kan bidra til at jeg tar nye steg.

I tillegg til å være håndballspiller, studerer Eva til å bli byggingeniør ved Høgskolen på Vestlandet, og hun sier selv at det går fint å kombinere toppidrettssatsing med studier.

Tore Johannessen sier om Eva:

-Eva har hatt en jevnt god utvikling, og vi er glade for å få henne med videre i Tertnes. Foreløpig har hun fått mest spilletid i forsvar, og hun tar nå steg mot å bli den som styrer de andre i denne delen av spillet vårt. I tillegg er målet at hun skal bli mer delaktig i angrepsspillet. Hun har allerede et veldig godt distanseskudd, men hun jobber også målrettet for å inn noen flere momenter i spillet vårt.

Med Evas signatur faller en viktig brikke i laget på plass, og vi gleder oss til to nye år med gladjenten fra Nesttun!💙