Signeringsfesten fortsetter! – Tertnes

Signeringsfesten fortsetter!

Først Eva, så Henrikke og nå var det Birgittes tur til å signere ny kontrakt med Tertnes!

Etter at Birgitte Karlsen Hagen kom tilbake fra proffopphold utenlands og langvarig skade, har hun igjen stått frem som en viktig bidragsyter for Tertnes. Birgitte, som opprinnelig kommer fra Fyllingen, var Fana-spiller da hun som 20-åring i 2014 bestemte seg for å melde overgang til Tertnes. Den gangen ble hun i klubben i 3 sesonger, før hun tok steget videre og dro til Danmark og Silkeborg-Voel for å bli proffspiller. Dessverre ble Birgitte korsbåndskadet etter kort tid, og hun ble etterhvert enig med klubben om å avslutte kontrakten og i stedet dra hjem for operasjoner og opptrening.

Birgitte ga aldri opp håndballdrømmen, og trente målbevisst for å komme tilbake på banen. Og i 2019 kunne vi glede oss over Birgittes comeback i Tertnes, nesten to år etter at hun ble skadet i kamp for Silkeborg-Voel.

Birgitte Karlsen Hagen

Tore Johannessen er glad for at klubben nå har sikret seg Birgitte i tre nye år:

– Birgitte er en svært anvendelig spiller. Hun kan benyttes på alle tre bakspillerposisjoner, og hennes kvaliteter i duellspillet passer godt inn i vår spillestil. Hun har stor gjennombruddskraft og lykkes ofte med finten sin i situasjoner en mot en. Hun er ekstremt grundig i treningsarbeidet, og med sin rutine er hun et forbilde for medspillerne og veldig viktig i spillergruppen.

Birgitte forteller selv at hun er svært motivert for tre nye år for Tertnes:

-Jeg liker fortsatt å gå på håndballtrening, og med Tores opplegg er det gøye treninger. Det gjelder også den fysiske treningen med Olympiatoppen. I tillegg blir vi godt ivaretatt av det medisinske apparatet ved Idrettsmedisinsk Avdeling på Brann Stadion. Forøvrig er jeg halvveis i lærerutdanningen ved Høgskolen på Vestlandet, noe som godt lar seg kombinere med topphåndball.

Vi jubler for den tredje signeringen for Tertnesjentene på like mange dager. Det er viktig for rutinen i laget å få med spillere som Birgitte, og med Linn Gossé henvist til sidelinjen resten av 2021 pga. skade, er Birgitte, som fyller 27 i april, eldstemann på laget.

Tre ganger tre hurra for tre nye år med Birgitte!💙