Nok et revidert kampoppsett – Tertnes

Nok et revidert kampoppsett

Helt siden toppidretten ble satt på vent har det vært jobbet med ulike alternativer for et revidert kampoppsett for resten av sesongen.

Utsettelser av enkeltkamper pga. covid-19, samt pålagt spillepause fra 18. januar, har ført til mange kamputsettelser. Det var allerede klart at seriespillet i REMA 1000-ligaen ikke kunne ferdigstilles før tidlig i mai, og nå har vi fått ytterligere utsettelser.

Den siste uken har det vært jobbet med et nytt forslag til terminliste for resten av sesongen, og nå er alle kampene berammet. Dog forutsetter det nye kampoppsettet at toppidretten igjen får starte opp med kamper og konkurranser fra 17. februar.

For Tertnes sin del har kamppausen ført til 6 utsatte kamper. Men for å få hele kampkabalen til å gå opp, har i tillegg noen av de andre kampene blitt berørt, slik at det er blitt endringer for de fleste av kampene våre i 2. sesonghalvdel.

Men slik sesongen nå har blitt, er Tore Johannessen fornøyd med det reviderte kampoppsettet:

-Jeg synes vi kommer greit ut av de siste endringer som er gjort. Riktignok blir det mange tøffe kamper tett i den siste perioden i april og starten av mai, men sånn er det for flere av klubbene.

-Hvordan løser laget situasjonen med at en ikke får trene felles inneværende uke?

-Så lenge treningspausen blir kortvarig, kompenserer vi det greit med individuell alternativ trening. Jentene er flinke til å trene på egen hånd, og de har organisert seg på samme måte som i den lange treningspausen i april-mai i fjor. Mange har styrketreningsutstyr hjemme, og i tillegg kan de gjennomføre løpeøkter utendørs. Dessuten ligger det nå godt til rette for å gå på ski, som jo er en fin avveksling.

Vi håper nå på å få komme i gang med vanlige fellestreninger fra neste uke, sånn at vi får noen gode håndballøkter før første kamp etter pausen. Og første kamp er planlagt spilt onsdag 24. februar hjemme mot Rælingen.

Her er oversikt over Tertnes’ resterende kamper i vårsesongen (med forbehold om endringer):

Åsane ArenaTertnesRælingenonsdag 24. februar kl. 18:00
Åsane ArenaTertnesLarviksøndag 7. mars kl. 16:00
SlagenhallenFlintTertnessøndag 14. mars kl. 17:00
Åsane ArenaTertnesVipersonsdag 24. mars kl. 18:30
KongstenhallenFredrikstadTertnestirsdag 30. mars kl. 18:00
UllernhallenAker THTertnessøndag 11. april kl. 18:00
Molde ArenaMoldeTertnessøndag 25. april kl. 15:30
Åsane ArenaTertnesStorhamaronsdag 28. april kl. 18:00
ÅsenhallenSolaTertessøndag 2. mai kl. 18:00
Åsane ArenaTertnesByåsenonsdag 5. mai kl. 18:00
Åsane Arena TertnesFanaonsdag 12. mai kl. 18:30