Emma Holtet klar for Tertnes – Tertnes

Emma Holtet klar for Tertnes

Vi er stolte og glade for å kunne fortelle at stortalentet Emma Holtet neste sesong blir Tertnes-spiller! 21-åringen som har spilt for Rælingen siden 2018, er nå klar for å ta et nytt steg i håndballkarrieren og det ønsker hun å gjøre med Tertnesjentene!

Når Emma kommer til Tertnes til sommeren, møter hun flere kjente. Emma var en del av 00/01-landslaget, og sammen med Rikke Øyerhamn, Eva Erdal Moen, Kaja Haugseng, Henrikke Kjølholdt og Eli Skogstrand tok hun EM-bronse for Norge i Ungarn sommeren 2019. I tillegg ble Emma innkalt til rekruttlandslagssamling sist høst. I Rælingen har hun den siste sesongen vært endel av Rælingens kapteinsteam. Hennes moderklubb er Ull-Kisa, og hun har i tillegg spilt på Nit-Hak.

Foto: SH Photography

I Emma har vi sikret oss en høyreist linjespiller som vil passe godt inn i Tertnesjentenes spillestil. Om hennes kvaliteter, sier Tore Johannessen:

-Emma er en linjespiller med stort potensiale. Hun har god høyde og er flink til å skape seg rom inne på linjen. Det siste året har hun hatt en veldig god utvikling i Rælingen, og vi ser frem til å få henne med i spillergruppen vår.

Det er en spent Emma som forteller dette om å dra til Tertnes og Bergen:

-Jeg valgte Tertnes fordi dette føles riktig for utviklingen min, og for å kunne ta det neste steget. Jeg skal gjøre alt jeg kan for å bidra til gode resultater for laget, og jeg tror og vet at dette kommer til å bli kjempebra!

-I Bergen har jeg nesten bare vært ifm. kamper, så det blir ekstra spennende å flytte. Gleder meg masse til å komme til byen for å bli kjent med jentene, trenerne og teamet rundt!

Emma har signert en 3-årsavtale med Tertnes, men først skal hun fullføre sesongen med Rælingen. Forutsatt at vi får spille kampene som oppsatt, kommer Emma og Rælingen til Åsane Arena allerede om en uke, så følg litt ekstra med på nr. 13, som også i Tertnes blir vår nr. 13. 😊

Vi gleder oss til du blir Tertnesjente til sommeren, Emma!💙

Lima Foto/Rælingen HK