Madeleine satser videre med Tertnes – Tertnes

Madeleine satser videre med Tertnes

Det var stor glede i klubben da det ble klart at Madeleine Hilby forlenger avtalen med Tertnes. Madeleine har vært en våre viktigste spillere i flere år, og mye av spillet vårt er bygget opp med henne i playmakerrollen.

Det har ingen hemmelighet at det har vært mange klubber som har ønsket å sikre seg Madeleines underskrift, ikke minst utenlandske klubber. Men Madeleine har fortsatt mye ugjort i Tertnes, og sier selv:

-Jeg valgte å forlenge kontrakten min med Tertnes fordi jeg ønsker å være med på å bygge videre på det vi har begynt på her. Jeg føler at jeg fortsatt utvikler meg i klubben, og trives godt med jentene og trenerne.

Foto: John Vint

Madeleine kom til Tertnes i 2013, og er dermed inne i sin åttende sesong for klubben. Hennes rolle i laget har naturlig nok blitt både tydeligere og viktigere med årene, og de siste sesongene har hun sammen med Thea Stankiewicz utgjort kapteinsteamet i Tertnes.

Tore Johannessen sier om Madeleine:

-Madeleine har lenge vært en sentral spiller for oss, og det var svært viktig å få henne med videre. Som playmaker er det hun som styrer mye av spillet, og når vi nå skal skifte ut begge linjespillerne vil Madeleine ha en spesielt viktig rolle i det å involvere de nye spillerne i spillet vårt. Selv om Madeleine har vært med lenge, har jeg tro på at hun kan fortsette utviklingen videre og ta nye steg.

Den nye kontrakten til Madeleine strekker seg over to år og varer frem til 1. juli 2023. Vi gleder oss til fortsettelsen med Madde! 💙

Foto: John Vint