Martine signerer! – Tertnes

Martine signerer!

Etter å ha spilt for Tertnes hele inneværende sesong, og allerede notert seg for 13 Tertnes-kamper i statistikken, har Martine Knutsen nå signert sin første kontrakt med Tertnes.

Utgangspunktet for Martine før sesongstart var litt annerledes enn for de andre Tertnes-spillerne. Som Fyllingen-spiller skulle hun etter planen spille med de gulblå i 2. divisjon, og trene for fullt med Tertnesjentene. Men da 2. divisjonsspillet aldri kom i gang, ble Martine tatt med også på kampene til Tertnes, noe som var mulig pga. partnerklubbsamarbeid mellom Tertnes og Fyllingen.

I starten av sesongen ble det med noen korte innhopp. Men i europacupkampene i Romania i oktober viste Martine noe av det som bor i henne. Etter den tid har hun fått mer og mer spilletid, og med de mange skadene i laget, har hun vært et viktig alternativ, ikke minst på høyresiden.

Tore sier om Martine:

Martine har vært en nyttig spiller for oss denne sesongen. Selv om hun ikke var tiltenkt mye spilletid før sesongstart, har dette endret seg underveis, og hun har vist seg å være en veldig anvendelig spiller. Hun har kvaliteter i alle posisjoner, både i forsvar og angrep, og er en god duellspiller med et stort potensiale.

Martine selv er glad for å ha signert med Tertnes:

-Jeg er veldig glad for at jeg får være Tertnes-spiller de neste sesongene. Jeg trives godt i klubben, og vi er en god gjeng som hjelper hverandre hele tiden for å bli best mulig. Egentlig skulle jeg kun trene med Tertnes, men med mye skader i laget, fikk jeg også være med å spille kamper. Jeg tror at med hjelp fra Tore, Jarle og spillergruppen, kommer jeg til å utvikle meg som spiller.

Jeg håper at neste sesong blir en bra sesong uten alle corona-restriksjonene. Ikke minst hadde det vært kjekt med mer publikum på hjemmekampene. Det er veldig gøy å spille i Rema 1000-ligaen, og jeg gleder meg masse til neste sesong!

Martine blir nå vår tredje spiller fra Fyllingen født i 2001 (i tillegg til Henrikke Kjølholdt og Thea-Skarstein Storeng), og det er ingen tvil om at dette har vært en god årgang i Fyllingen Håndball!

Vi er glade for at Martine nå blir Tertnes-spiller på ordentlig, og ser frem til de neste sesongene med henne på laget!💙