Karoline signerer ny kontrakt – Tertnes

Karoline signerer ny kontrakt

Nok en brikke er på plass når Karoline Fantoft nå har signert ny avtale med Tertnes.

Bakspilleren med fortid i Bjarg, Gneist og Fana, har spilt for Tertnes siden januar 2018. Hun har markert seg som en solid forsvarsspiller, i tillegg er hun blitt en av våre sikreste straffeskyttere. Når Karoline ikke er opptatt med håndball, er hun student ved NHH.

Foto: John Vint

Om det å fornye kontrakten med Tertnes, forteller Karoline:

– Jeg gleder meg til å fortsette i Tertnes de neste årene. Vi er en fin spillergruppe med godt samhold. Klubben med trenerteamet har et godt opplegg som gjør at jeg kan utvikle meg videre, samtidig som jeg på en fin måte kan kombinere topphåndballen med økonomistudier.

Tore Johannessen er fornøyd med resigneringen av Karoline:

– Karoline er en viktig forsvarsspiller for oss, og spesielt er hun god i duellspillet. Jeg er glad for å ha Karoline med i spillergruppen de kommende sesongene.

Foto: John Vint

Karoline har signert en ny toårsavtale med Tertnes. Med «Karro» på plass, nærmer vi oss komplett spillerstall for neste sesong. Men følg med – vi er ikke helt i mål ennå…