Stortalent klar for Tertnesjentene – Tertnes

Stortalent klar for Tertnesjentene

Det er nå klart at ungdomslandslagsspiller Fanny Skindlo fra 1. divisjonsklubben Grane Arendal blir Tertnes-spiller fra kommende sesong.

Fanny har akkurat fylt 19 år, men likevel har hun i flere sesonger vært en sentral spiller for Grane Arendal.  Hun spilte på klubbens A-lag allerede som 16-åring, og på 10 kamper i årets 1. divisjon har hun scoret 48 mål.

Det var mange klubber som ønsket stortalentets signatur foran neste sesong, men vi er selvsagt glade for at Fanny valgte Tertnes. Hun sier dette om beslutningen:

Jeg valgte Tertnes fordi jeg tror det er det riktige steget for meg å ta med tanke på egen utvikling. Jeg er godt kjent med Tore gjennom aldersbestemt landslag og jeg har fått inntrykk av at Tertnes er en supefin klubb å spille i, så dette gleder jeg meg veldig til.

Jeg håper og tror at jeg kan ta noen ny steg individuelt, i tillegg til at jeg ønsker å bidra til laget med det jeg kan, både på og utenfor banen. Jeg ser også frem til å utfordre meg selv enda mer ved å ta steget opp i eliteserien.

Videre forteller hun:

-Jeg har kjæreste i Bergen, så jeg har blitt litt kjent med byen. Jeg ser veldig frem til å flytte dit, selv om det nok vil bli litt utfordrende å bo for seg selv for første gang. Jeg gleder meg likevel masse til å bli kjent med jentene, og alle rundt laget.

Om Fanny sier Tore Johannessen:

-Fanny er en spennende bakspiller med gode playmakerkvaliteter. Hun er en sentral spiller på ungdomslandslaget, der hun også er med i kapteinsteamet. Hun er en spiller med stort potensiale og vi ser frem til at hun skal utvikle seg videre her hos oss.

Vi gleder oss til å bli kjent med Fanny, og har tro på at dette er en spiller vi vil ha stor glede av de kommende sesongene. Velkommen til Tertnesjentene, Fanny!💙