Sartor Maskin – ny samarbeidspartner for Tertnes – Tertnes

Sartor Maskin – ny samarbeidspartner for Tertnes

Sartor Maskin AS er en betydelig bidragsyter til idretten i vår region, og det er med stolthet vi kan fortelle at denne hjørnesteinsbedriften på Sotra nå har inngått samarbeidsavtale med Tertnes Håndball Elite.

Sartor Maskin AS har gjennom mange år bidratt til å støtte opp om idrett og organisasjoner i lokalsamfunnet i Øygarden kommune. Men også i andre deler av Bergensregionen er det lag som nyter godt av denne bedriftens raushet og vilje til å bidra til idretten.

Gründer og arbeidende styreleder Kåre Bjorøy forteller:

-Det har alltid vært viktig for oss å bidra til lokale lag, ikke minst fordi vi ønsker å støtte opp om frivillig arbeid i idretten. Når Sartor Maskin AS etterhvert har fått et langt større nedslagsfelt med oppdrag i hele regionen, har vi valgt å støtte flere klubber, selv om hovedkontoret vårt fortsatt ligger i Øygarden kommune.

For de som har besøkt Åsane Arena, har en kunnet se Sartor Maskins arbeidsbiler og maskiner i arbeid på anlegget. For øyeblikket gjenstår ferdigstillelse av fotballstadion, samt utendørs aktivitetspark, og Sartor Maskin AS har oppdraget med grunnarbeidet.

18. mars 2021

Vi i Tertnes er glade for å ha Sartor Maskin AS med på laget, og vi ser frem til å spille med Sartor Maskins logo på drakten!

Om bedriften

Sartor Maskin AS ble etablert av Kåre Bjorøy i 1990. Selskapet hadde da 3 ansatte. Med sunn og solid vekst er Sartor Maskin i dag blitt en betydelig aktør i Bergensregionen med ca. 110 egne ansatte, i tillegg til et stort antall innleide, samt underentreprenører. Firmaet er etablert med kontor, verksted og lager i Industriparken på Søre Straume, ikke langt fra Sotra Arena.

Kjerneaktiviteten er grunnarbeid, og de ansatte som jobber i «felten», består i hovedsak av fagarbeidere innen maskinkjøring, skytebaser og sjåfører.

Sartor Maskin har utviklet virksomheten mye siden starten, og har opparbeidet seg god kompetanse på gjennomføring av bygge- og anleggsoppdrag. Bedriften kan derfor ta på seg et bredt spekter av oppdrag fra ordinære boligtomter til kompliserte hoved- og totalentrepriser.

For kontakt og mer informasjon om virksomheten, se hjemmesiden til Sartor Maskin AS her. Bedriften er også aktiv på facebook, med jevnlige oppdateringer om pågående prosjekter.