Solid medisinsk støtteapparat – Tertnes

Solid medisinsk støtteapparat

Tertnes har i snart 4 år hatt et tett og godt samarbeid med Idrettsmedisinsk Avdeling på Brann Stadion.

Det er en stor gjeng med fagfolk som står klare for å behandle Tertnes-spillerne på klinikken på Brann Stadion, og de tar seg av både de som er langtidsskadet, og de som har mindre skader som må behandles for at det ikke skal utvikle seg til noe mer alvorlig.

Idrettsmedisinsk Avdeling har spesialkompetanse på idrettsskader og tilbyr idrettslege, fysioterapeuter/manuellterapeuter, samt muskelterapi. Hos Idrettsmedisinsk Avdeling jobbes det tverrfaglig når det gjelder behandling av skader, sykdom og rehabilitering etter skader, og Tertnesjentene kan være trygge på at de blir godt ivaretatt.

Ikke minst når det oppstår langvarige skader er det viktig at spillerne våre føler seg godt tatt hånd om i den lange opptreningsfasen. For øyeblikket har vi to spillere ute med korsbåndsskader (Josefine Intelhus og Linn Gossé), i tillegg har også Hermine Auberg vært ute av spill siden i høst, og alle disse følges opp av behandlere ved klinikken på Brann Stadion.

På alle våre hjemmekamper har vi med fysioterapeut fra Idrettsmedisinsk Avdeling, i tillegg har vi de siste årene også hatt med fysioterapeut ved bortekamper i europacupen.

Målet for enhver idrettsutøver er å forbedre prestasjoner. Toppidrettsutøvere som Tertnes-spillerne ønsker maksimal fremgang og minst mulig skadetid. Dette gjelder også de som driver idrett på lavere nivå eller som mosjonister, og behandlerne hos Idrettsmedisinsk Avdeling står klare for å ta seg av også denne gruppen.

Josefine får god oppfølging av fysioterapeut Søren Bering Klausen

Covid-19

Idrettsmedisinsk Avdeling vært en god støtte for klubben ifm. spørsmål rundt covid-19, og ikke minst var dette viktig for oss da fem av spillerne ble smittet ifm. europacup-reise. Lege på klinikken, Magnus Myntevik, regnes som toppidrettens ekspert på covid-19 spørsmål og han er en god rådgiver også for Tertnes.

Kontakt

Klinikken på Brann Stadion har en Idrettsmedisinsk Legevakt som betjenes via vakttelefon. Ved skade kan du ta kontakt på telefon 09113 alle dager i tidsrommet kl. 08:00 til kl. 22:00.