OBOS tilbake i Tertnes – Tertnes

OBOS tilbake i Tertnes

Etter å ha støttet Tertnes flere sesonger tidligere, er det ekstra kjekt å kunne fortelle at OBOS er tilbake som viktig støttespiller for Tertnes!

OBOS er Norges største boligbyggelag og boligforvalter, en av Nordens største boligbyggere og et samvirkeforetak som er eid av medlemmene. Den nye avtalen mellom OBOS og Tertnes betyr at OBOS-logoen igjen vil bli å se på Tertnes-draktene fra høsten.

OBOS støtter en lang rekke små og store idrettslag, kulturinstitusjoner, humanitære organisasjoner og tiltak over store deler av landet. Mest kjent er nok engasjementet i norsk fotball, med Obosligaen (menn 1. divisjon), samt støtte til kvinnenes toppserie i fotball, men OBOS er også en betydelig støttespiller til norsk håndball. Vi i Tertnes Håndball Elite er glad for å nå være blant de utvalgte tiltakene som OBOS støtter.

Kjetil Solevåg Pedersen, leder av Medlemsservice i OBOS Region Stor-Bergen, sier dette om samarbeidet med Tertnes:

– OBOS er stolt over å være med og bidra til at Tertnes Håndball Elite kan spille håndball på øverste nivå i Norge, og at de kan fortsette arbeidet med å rekruttere nye ungdommer til det fine håndballmiljøet klubben har i Bergen.

Denne måneden fikk Solevåg omvisning i vår nye hjemmearena, og Solevåg var imponert over det han så:

– Dette er et fantastisk anlegg hvor alt ligger til rette for at Tertnes kan prestere på øverste nivå. Her i Åsane Arena har spillerne alt de trenger på ett sted: 
Alternative treningstilbud, rehabilitering, sosiale møtepunkt og kantine. Kamparenaen er tøff og intim, her vil motstanderne merke trøkket fra et engasjert publikum!  

Kjetil Solevåg Pedersen fikk omvisning i Åsane Arena sammen med daglig leder i arenaen, Roald Bruun-Hanssen.

Det er også veldig kjekt å se at anlegget tilbyr en så stor bredde av trenings- og kamptilbud: Håndball, squash, klatring, turn, ishockey, curling, volleyball mm. For å ikke glemme det praktfulle utendørsanlegget for fotball hvor Åsanes martyrer skal spille i OBOS-ligaen og Åsane Fotball damer spille i 1. divisjon. Det er bare å ta turen ut til Tertnes Håndball Elite sin nye storstue, folkens, avslutter en entusiastisk Pedersen.