Linn signert for 2 nye år! – Tertnes

Linn signert for 2 nye år!

Etter returen til Tertnes for 2 år siden, har Linn Gossé igjen blitt en viktig profil for klubben. Vi i Tertnes er derfor veldig glade for at lynvingen fra Heggedal nå har signert ny 2-årskontrakt!

Mange var nok spente på om 34-åringen ville fortsette karrieren etter skrekkskaden hun pådro seg i fjor. Selv uttalte Linn til BA at karrieren var over om den stygge taklingen i kampen mot Rælingen i november, ville vise seg å være røket korsbånd. Men selv om Linn fikk beskjeden hun fryktet mest allerede dagen etter, var hun heldigvis ikke lenger like bastant mht. spørsmålet om å komme tilbake som Tertnes-spiller.

For oss i klubben er det ingen tvil om at Linn fortsatt har masse å bidra med som spiller på toppnivå. Etterhvert kom heldigvis også Linn til samme konklusjon, og hun er nå offensiv og jobber målrettet for å komme tilbake på håndballbanen. Hun forteller selv:

-Jeg føler meg ikke ferdig i det som er den beste blå drakten jeg noen gang har spilt i. Og jeg har spilt i blått siden jeg var 13! Når jeg nå skriver under, er jeg fortsatt i opptrening etter korsbåndskaden, og jeg har fått stor respekt for alle som har gjennomgått store idrettsoperasjoner. Jeg har vært nede i kjelleren, men skal gi alt for å komme tilbake!

Jeg gleder meg til at jeg igjen får se at Tore ser ned i bakken når jeg har hatt en litt for kreativ plan som ikke går helt etter planen, eller at vi får revansje for sure tap jeg ikke har klart å legge bak meg. Gleder meg rett og slett til å igjen ta på meg blå drakt nummer 8 og spille håndball som jeg elsker, sammen med denne fantastiske gjengen vi har i Tertnes, og håper og tror at jeg kan bidra med rutine og spilleglede for Tertnes de neste sesongene!

Tore Johannessen er selvsagt glad for at Linn har signert ny kontrakt:

– Det var viktig å få Linn med videre. Vi trenger spillere med den erfaring som Linn representerer, slik at vi får en god mix av unge talenter og rutine. Hun er dessuten en veldig kreativ spiller som kan være med og bidra til utvikling av spillet vårt. At hun ble skadet i høst, var selvsagt veldig synd, både for Linn og for laget. Men vi har stor tro på at hun kommer tilbake på samme nivå som før skaden, og kanskje enda bedre enn det. Hun trener knallhardt for å komme tilbake, og hun har fortsatt mye å bidra med for Tertnes.

Vi krysser fingrene for at opptreningen fortsatt går etter planen for Linn, og vi gleder oss til å se henne tilbake på banen i den blå Tertnes-drakten!💙