Gode naboer og gode samarbeidspartnere! – Tertnes

Gode naboer og gode samarbeidspartnere!

Det er nå klart at Tertnes inngår ny felles samarbeidsavtale med Åsane Storsenter og Sport1 Åsane!

Tertnes Håndball Elite har i flere år samarbeidet med Åsane Storsenter, mens Sport1 Åsane er en ny avtalepartner for Tertnes. Med flytting tilbake til Åsane, og all aktivitet i Åsane Arena, var det naturlig å ta opp igjen samarbeidet med Storsenteret når vi nå er i umiddelbar nærhet.

Sport1 Åsane
Nå får vi i tillegg Sport1 med på laget, en viktig aktør i sportssegmentet. Med en stor og flott butikk sentralt beliggende på Åsane Storsenter, tilbys et bredt utvalg av sportsutstyr til all slags aktivitet. I tillegg har Sport1 Åsane bydelens største klubbavdeling, med spesielt fokus på håndball og fotball. Her er også Tertnes representert, og en finner Umbro-produktene som Tertnesjentene benytter på trening, i hyllene i klubbavdelingen i 2. etasje. Etterhvert håper vi også at neste sesongs Tertnesdrakt, vil kunne kjøpes her. Forøvrig har Tertnes Håndball, som er breddeklubben, også inngått samarbeid med Sport1 Åsane, slik at de unge medlemmene vil finne alt de trenger av håndballutstyr på samme sted.

Åsane Storsenter
Åsane Storsenter inngikk samarbeid med Tertnes allerede i 2009. Senteret er bydelens største møtested og shoppingdestinasjon med mer enn 135 butikker og virksomheter. En finner en rekke servicetilbud i tilknytning til senteret, som NAV, leger, bibliotek og bank. Tertnesjentene ønsker å være synlige i senteret, og vil bidra til aktiviteter for senterets besøkende i skoleferier o.l. Åsane Storsenter ligger kun 15 minutters kjøring fra Danmarksplass, i tillegg er det gode bussforbindelser fra alle bydeler. Åsane Storsenter har egen kundeklubb, der du som Åsane Venn får en rekke eksklusive medlemsfordeler gjennom hele året.

Markedsjef på Åsane Storsenter, Therese Haukås Skar, forteller:

Vårt markedssamarbeid med Tertnes går over 10 år tilbake, og vi har hatt et veldig positivt samarbeid med klubben. Tertnesjentene har vært med som modeller i magasiner, hatt håndballaktiviteter på senteret og stilt opp på bøssebæring for Kreftforeningen. Vi synes det er viktig å støtte eliteklubben i bydelen, og ser frem til å fortsette det gode samarbeidet, ikke minst nå som de er blitt vår nabo i Åsane Arena.