Tertnesjenter på samling – Tertnes

Tertnesjenter på samling

Det er endelig klart for landslagssamlinger igjen, og flere av Tertnes-spillerne skal ikle seg landslagstøy i neste uke.

Juniorlandslaget

02-03 årgangen, også kalt U-jentene, har nå tatt steget opp til å bli juniorjentene, og laget skal forberede seg til EM som planlegges gjennomført i Slovenia i sommer. Av spillerne som er uttatt til juniorlandslagssamlingen, finner vi Maria Bergslien Gald og Fanny Skindlo. Selv om Maria er Fyllingen-spiller, har hun spilt for Tertnes siden november, og hun har vist god utvikling gjennom hele vinteren. Fanny kommer fra Grane Arendal, men hun har skrevet kontrakt med Tertnes og vil slutte seg til resten av Tertnesjentene i løpet av juni.

Som reserve til samlingen, er Avril Frei Mikkelsen, Åsane-spiller som de siste månedene har trent fast med Tertnes.

Det er Tertnes-trener Tore Johannessen, sammen med Bente Lunke Norum, som har treneransvaret for juniorlandslaget. Den kommende samlingen gjennomføres i Drammen 31. mai-6. juni.

Fanny Skindlo

Rekruttlandslaget

Fire av jentene våre som er blitt for gamle for juniorlandslaget, er nå uttatt til samling med rekruttlandslaget. De fire er:

  • Rikke Larsen Øyerhamn
  • Eli Smørgrav Skogstrand
  • Eva Erdal Moen
  • Emma Holtet (nykommer fra Rælingen)

I tillegg skal tidligere Tertnes-keeper, Marie Davidsen, delta på samlingen. Spillerne skal møtes i Oslo 31. mai-4. juni, og samlingen vil bli ledet av A-landslagstrenerne Thorir Hergeirsson og Tonje Larsen.

Vi gratulerer dere alle med uttaket, og ønsker både juniorjenter og rekruttjenter lykke til med samlingen!