Hilsen fra trekløver – Tertnes

Hilsen fra trekløver

Fra de tre spillerne som etter sesongen 2020/21 har bestemt seg for å forlate Tertnes, har vi fått fine hilsener til klubben, spillergruppen og trenerteamet:

Katarina Viktoria Bjørnskau Berens

-Da jeg dro til Bergen for tre år siden var det fordi jeg var overbevist om at Tertnes var det rette valget for at jeg skulle utvikle meg og ta nye steg som håndballspiller. Lite visste jeg da at det var så uendelig mye mer som skulle hjelpe meg til å bli en best mulig versjon av meg selv. Jeg fikk absolutt en arena for trening, men det viktigste jeg tar med meg, det er læring. Jeg har vært omgitt av mennesker med kunnskap og erfaring. Jeg har blitt kjent med så mange utrolige personligheter både på og utenfor banen. Jeg har blitt utfordret og hatt det ubehagelig, men jeg har også blitt løftet og har utviklet meg som spiller og person. Jeg har lært å kjenne meg selv enda bedre. Og for det kan jeg takke alle. Alle i Tertnes. Og i Bergen. Til slutt vil jeg rette en stor takk til de frivillige i klubben, som legger ned en uvurderlig innsats for at vi kan drive med det vi liker aller best!

Katarina Berens (foto: John Vint)

Kaja Horst Haugseng

-De to årene jeg har hatt i Tertnes har vært fantastiske! Jeg har blitt enormt glad i alle i og rundt laget, og fått utviklet meg masse! Tertnes er profesjonell i alt den gjør som klubb, og alle på laget jobber for å gjøre hverandre bedre. Jeg vil også takke Tore og Jarle som er to ekstremt dyktige trenere som alltid jobber for å gjøre oss bedre. Så gleder jeg meg til å treffe alle igjen når vi møtes på banen neste sesong!

Thea Stankiewicz

-Da var min tid i Tertnes over for denne gang! Jeg vil takke hele Tertnesfamilien for 4 flotte år i klubben. Jeg kom til Tertnes for å bli trent av Tore Johannessen, for å utvikle meg og gjøre meg klar til spill i utlandet. Nå er tiden inne og jeg er utrolig takknemlig for alle treninger, samtaler, diskusjoner og krangler jeg har hatt med Tore. Takk for at du har vært tålmodig med meg og alle mine galne ideer, og har latt meg spille med høy fart og risiko selv om du ikke alltid har vært helt enig. På fire år har jeg utviklet meg enormt som spiller og som person. Takk til alle lagvenninner jeg har møtt på veien, som jeg forhåpentligvis tar med meg resten av livet! Takk til Jarle for å være den du er, hadde ikke klart oss uten deg. Tertnes blir garantert et savn i hverdagen min, men nå er jeg klar for å starte et nytt kapittel i Danmark. Jeg vil ønske alle i Tertnes lykke til videre, og jeg kommer til å følge med dere og heie på dere videre!💙

Thea Stankiewicz (foto: Einar Kvalheim)

Mens Kaja drar hjem til Rogaland og skal spille for Sola, slår bestevenninnene Katarina og Thea følge til Danmark og Aarhus United. Vi ønsker alle tre lykke til videre på nye eventyr, men sier også velkommen tilbake – en gang Tertnesjente, alltid Tertnesjente!💙💙💙