Fortsetter samarbeidet med Idrettsmedisinsk Avdeling – Tertnes

Fortsetter samarbeidet med Idrettsmedisinsk Avdeling

Etter å ha samarbeidet siden 2017, har Tertnes nå fornyet avtalen med Idrettsmedisinsk Avdeling.

Det siste året har vært utfordrende for Tertnesjentene, med flere langvarige skader, i tillegg til mange spørsmål og usikkerhet rundt covid-19 smitte og karantene. I den forbindelse har teamet ved Idrettsmedisinsk Avdeling vært en god støttespiller for klubben, og vi har følt oss godt ivaretatt. Vi i Tertnes er derfor glade for å kunne inngå en ny 2-årsavtale med klinikken på Brann Stadion.

Idrettsmedisinsk Avdeling har spesialkompetanse på idrettsskader og tilbyr idrettslege, fysioterapeuter/manuellterapeuter, samt muskelterapi. På klinikken jobbes det tverrfaglig med behandling av skader, sykdom og rehabilitering etter skader.

Kjersti Opheim Moldenes sier om den nye avtalen:
– Idrettsmedisinsk Avdeling er svært glad for å kunne fortsette det gode samarbeidet med Tertnes Håndball Elite. For oss er dette en viktig avtale da vi ser stor verdi i å få yte medisinske tjenester til toppidretten i Bergen. Våre behandlere har spesialkompetanse på idrettsskader og vi skal sørge for at spillerne får optimal oppfølging ved skade og sykdom. I tillegg til våre fysioterapeuter og idrettslege består teamet vårt av muskelterapeut som gir massasje ved stiv og spent muskulatur. Vi ønsker Tertnes lykke til med forberedelser til en ny og spennende sesong, og vi gleder oss til å følge laget videre de neste årene.

Idrettsmedisinsk Avdeling har en idrettsmedisinsk legevakt som betjenes via vakttelefon. Ved skade kan du ta kontakt på telefon 09113 alle dager i tidsrommet kl. 08:00 til kl. 22:00.