Inn i 2. kvalifiseringsrunde – Tertnes

Inn i 2. kvalifiseringsrunde

Etter at det europeiske håndballforbundet (EHF) har annonsert hvilke lag som er godkjent for spill i kommende sesongs EHF European League Women, er det klart at Tertnes starter i 2. kvalifiseringsrunde.

Totalt er 39 lag kvalifisert for European League:

I likhet med Tertnes vil også Sola og Molde starte i 2. kvalifiseringsrunde, og denne runden spilles i løpet av to helger (16.-17. og 23.-24. oktober), der vinner sammenlagt etter to kamper avanserer til neste kvalifiseringsrunde. Storhamar er også med, men har fått walkover til 3. kvalifiseringsrunde. Etter 3. kvalifiseringsrunde vil 16 lag være kvalifisert for gruppespillet som starter i januar 2022.

Trekning av motstander for Tertnesjentene gjennomføres tirsdag 20. juli kl. 11:00, og trekningen vil bli streamet på EHF facebookside.