Hilsen fra EM-juniorjentene – Tertnes

Hilsen fra EM-juniorjentene

Fra Fanny Skindlo og Maria Bergslien Gald, som for tiden spiller junior-EM i Slovenia, har vi fått følgende hilsen:

– Vi ankom Slovenia tirsdag i forrige uke, etter å ha vært en drøy uke i Danmark der vi spilte Scandinavian Open. I Danmark ble det mange treninger og tre gode kamper som en fin gjennomkjøring før EM i Slovenia.

Dessverre har vi ikke prestert så godt som vi håpet i de tre første kampene i mesterskapet, og alle kampene har resultert i tap, mot henholdsvis Tsjekkia, Romania og Ungarn. Dermed ble vi sist i vår pulje.

Nå venter plasseringskamper, og vi er veldig motiverte for å få en god avslutning på EM! Til tross for tapene, er stemningen i gruppen veldig god og vi koser oss her i Slovenia.

Vi gleder oss masse til å komme i gang igjen når vi kommer hjem til Bergen! 💙

Plasseringskampene i mellomrunden skal fordele 9.-16. plassene, og Norges lag kom godt i gang da de rundspilte Østerrike tirsdag kveld. Det ble en fartsfylt lagseier, og resultatet ble til slutt hele 46-27 til Norge. I denne kampen ble det fire scoringer på Maria, mens Fanny scoret to.

Neste kamp spilles allerede i kveld (onsdag), og denne gangen er Montenegro motstander. Også denne kampen kan følges på EHF TV (gratis innlogging). Deretter venter flere plasseringskamper avhengig av resultatene i mellomrunden.

Vi ønsker Fanny, Maria og Tore lykke til med innspurten av mesterskapet!