Endelig i gang igjen – Tertnes

Endelig i gang igjen

Etter noen ukers pause fra fellestrening, var det stor gjensynsglede blant Tertnesjentene da de igjen var samlet i Åsane Arena mandag ettermiddag.

Aller først var det beep-test som sto på programmet. Det er alltid spenning knyttet til denne «hatøvelsen», men alle kom igjennom med gode resultater, noe som viser at jentene har holdt den fysiske treningen godt ved like i ferieukene. Og endelig var det klart for håndballtrening igjen. 🙂

Fokus i denne siste del av oppkjøringen før seriestart, er samhandling, spesielt med tanke på de nye spillere. Det skal jobbes med å tilpasse spillet vårt til individuelle kvaliteter, og det er planlagt flere kamper i årets oppkjøring.

Sosiale aktiviteter vil også bli vektlagt, og blant annet skal jentene spille paintball på Action Zone på Sotra til helgen. En uke i Tønsberg med treningsdager og turnering, bidrar også til å skape tette bånd i spillergruppen, utover det rent sportslige.

Her er noen av aktivitetene som Tertnes skal gjennomføre i august:

  • Treningsdager og turnering (Skjærgårdslekene) i Tønsberg 9.-15. august.
  • Lerøy Elitecup i Åsane Arena 20.-22. august – egen treningsturnering med Tertnes, Fana, Sola og Ålgård.
  • 2. runde NM mot Førde 25. august (kampen spilles i Førde)

Seriestart er i Åsane Arena onsdag 1. september kl. 18:00 mot Romerike Ravens (tidl. Rælingen HK).