God gjennomkjøring i Lerøy Elitecup – Tertnes

God gjennomkjøring i Lerøy Elitecup

Det ble en god gjennomkjøring for alle lag i Lerøy Elitecup sist helg. Det ble til sammen tre kamper på tre dager for hvert lag, og Tertnes, Fana, Sola og Ålgård fikk møte hverandre en gang hver.

Resultatmessig var det Fana som kom best ut, med tre seire av tre mulige. For våre jenter lugget det litt mer, men det jobbes hardt i laget for å forbedre samhandling og utvikle relasjonene i den nye spillergruppen, og for hver kamp tas det nye steg i riktig retning. Men som tidligere når det har vært større utskiftninger, vet vi at laget vil trenge tid for å «sette seg», og at det vil være en bedre utgave av laget over nyttår, enn det vi ser i dag.

Nå ser vi frem til 2. rundekamp i NM borte mot Førde på onsdag (i Førdehuset kl. 17:30), og deretter serieåpning på hjemmebane onsdag 1. september mot Romerike Ravens. Selv om det fortsatt er begrensninger mht. tilskuerkapasitet, planlegger vi for «covidvennlig» håndballfest denne første onsdagen i september. Følg derfor med for mer informasjon de nærmeste dagene!

Resultater Lerøy Elitecup

  • Fana-Ålgård 31-21
  • Tertnes-Sola 25-30
  • Ålgård-Tertnes 22-25
  • Sola-Fana 27-31
  • Ålgård-Sola 24-28
  • Tertnes-Fana 25-30