Vellykket AVKAST-samling – Tertnes

Vellykket AVKAST-samling

Mens fotballklubbene inviterer til kickoff før seriestart, har vi valgt å kalle vår seriestartsamling for AVKAST. Og mandag denne uken samlet vi sponsorer, frivillige, styret, spillere og trenerteam til AVKAST på Scandic Bergen City.

Til sammen deltok nesten 50 personer fra ulike miljøer som vi samarbeider med, og til oppgaven som konferansier hadde vi vært så heldige å få Fin Gnatt, sportsanker i TV2 Nyhetskanalen og TV Sporten. Med sin brede journalisterfaring ledet han arrangementet med stø hånd, og gjennom gode og humoristiske spørsmål til både trenerteam og spillergruppe, fikk deltakerne bli bedre kjent med spillerne. Spesielt kjekt var det å høre fra spillerne som er nye i klubben, og om hvorfor de valgte å komme til Tertnes. Trenerteamet hadde også gode refleksjoner om hvordan de jobber og fordeler oppgavene.

Gnatt hadde også en prat med en av de frivillige i klubben, Stein Næss, om motivasjonen for å være med og hjelpe klubben i sesong etter sesong. Dugnadsgjengen vår er en veldig viktig del av klubben, og de fortjener stor honnør for den uvurderlige jobben de gjør.

Med en konferansier som selv er quizmaster og som hadde gjort hjemmeleksen sin godt, var det ikke til å unngå at klubbens egen quizkonge, Tore Johannessen, ble satt på prøve. Tore besto testen, og da arrangementet senere ble rundet av med kahoot, der håndball var tema, var det ikke uventet Tore som gikk til topps på kahoot-pallen. 🙂

Hjertelig takk til Fin Gnatt for å lose oss gjennom arrangementet på en flott måte, til DJ Kai for musikk, til Scandic for møtelokaler og nydelig mat, og ikke minst tusen takk til alle som deltok!

Vi gleder oss til å se dere, og alle andre, igjen på kamp i Åsane Arena!