Kveldskamp mot Sola søndag – Tertnes

Kveldskamp mot Sola søndag

Kveldskamp mot Sola søndag.

Det er klart for en ny hjemmekamp når vi søndag kveld tar i mot Sola i Åsane Arena. Dette blir Tertnesjentenes tredje kamp denne uken, i en periode med tett kampprogram.

Sola har startet sesongen bra, med to seire på sine to kamper, hhv. mot Aker (B) og Larvik HK (H). Når rogalendingene kommer til Bergen på søndag, blir det spennende å se styrkeforholdet mellom lagene nå, i forhold til for 3 uker siden, da lagene møttes i vår egen Lerøy Elitecup. Den gang ble det til slutt 5-målsseier til bortelaget, etter at Tertnes ledet gjennom store deler av første omgang. Etterhvert ble det en jevnspilt kamp, til Sola dro i fra halvveis ut i 2. omgang.

Men Lerøy Elitecup var trening, og nå er det alvor med 3. serierunde i REMA 1000-ligaen. Vi gleder oss til søndag, og minner samtidig om at billettene kjøpes i Tertnes Håndball-appen, der billettsalget nå er åpnet. Kampstart er kl. 20:30.

Vi gjør også oppmerksom på at oppi alle skriverier om vanskelige parkeringsforhold ved Åsane Arena, minner vi om at vår gode samarbeidspartner Åsane Storsenter har god kapasitet på sitt område på søndager. I midtukedagene (fortrinnsvis onsdag) er gratis parkeringstid begrenset til 3 timer. Men da har en til gjengjeld tid til å både se kamp i Åsane Arena, samt ta en shoppingrunde i noen av de mange flotte butikkene på senteret.