KAMPDAG – Tertnes

KAMPDAG

– Vi nærmer oss utsolgt, tør du vente?

Skal du ha billett til Tertnes-Sola i dag, må du skynde deg! Det er fortsatt begrensinger på antall tilskuere, så regn ikke med at det er ledige billetter ved kampstart. Alt billettsalg foregår i appen vår, Tertnes Håndball, og har du ikke benyttet appen tidligere, se videoen under for detaljert beskrivelse.

Tross tap i forrige kamp mot Storhamar, var det mye godt spill, og får vi redusert den altfor lange listen med tekniske feil, kan dette bli veldig bra! Vi gleder oss derfor til å ta i mot Sola med Camilla Herrem i spissen til kveldskamp i Åsane Arena – husk kampstart kl. 20:30!

Kampsponsor er Pizzabakeren, og du får selvsagt kjøpt pizza i kiosken vår.

Parkering

Vi gjør oppmerksom på at oppi alle skriverier om vanskelige parkeringsforhold ved Åsane Arena, minner vi om at vår gode samarbeidspartner Åsane Storsenter har god kapasitet på sitt område på søndager. I midtukedagene (fortrinnsvis onsdag) er gratis parkeringstid begrenset til 3 timer. Men da har en til gjengjeld tid til å både se kamp i Åsane Arena, samt ta en shoppingrunde i noen av de mange flotte butikkene på senteret.