Bittert ettmålstap – Tertnes

Bittert ettmålstap

Etter seier mot Romerike Ravens og et ikke uventet tap mot Storhamar, var Tertnesjentene klare for å kjempe for seier mot Sola. De 500 på tribunen fikk oppleve et hardtkjempende Tertnes-lag som kom best i gang og som var i føringen gjennom hele førsteomgang. Imidlertid hentet Sola seg inn og utliknet til pause.

Hjemmelaget smalt ut fra startblokkene i andre omgang og var foran med fire allerede etter seks og et halv spilte minutter. Den ledelsen beholdt de til 11 minutter gjenstod, og var på et tidspunkt oppe i femålsledelse. Men i takt med at Sola begynte å treffe bedre og sakte, men sikkert reduserte forspranget, bredte usikkerheten seg blant Tertnesjentene. 24-20 ble til 24-24, og det ble kun én Tertnes-scoring de siste 25 minuttene. Likevel hadde Tertnes mer enn nok sjanser til å avgjøre det til sin fordel de siste par minuttene, men Sola-keeperen stengte buret. Og når så Sola gikk opp i ledelse for første gang med vel 1 minutt å spille, er det til slutt bortelaget som kan juble for seier 25-26.

Å tape er aldri gøy, men når det skjer etter at en har spilt god håndball i 50 minutter og vært foran med 5 mål 12 minutter før full tid, er det lov å være skuffet.

Igjen er Madeleine Hilby vår toppscorer med syv mål, mens Eli Skogstrand i Tertnes-målet blir kåret til banens beste.