Fikk grisebank mot Aker – Tertnes

Fikk grisebank mot Aker

Det var dagen da ingenting stemte for Tertnesjentene. En kollektiv kollaps er kanskje den beste karakteristikken en kan omtale det som da Tertnes gikk på et uventet 35-23 tap mot Aker TH på bortebane. Aker var bedre enn Tertnes i alt, og de førte kampen fra start til slutt. Pauseresultatet 20-9 sier det meste, og denne kampen må en bare glemme og istedet se fremover.

På en helsvart dag var det Henrikke Kjølholdt som markerte seg med hele 8 scoringer fra syvmetersmerket, i tillegg til ett spillemål, og hun ble kåret til Tertnes’ beste.

Verdt er det også å nevne at Avril Mikkelsen Frei, 18-årig Åsane-spiller, fikk sine første minutter på øverste nivå, og scoret 2 mål på den tiden hun spilte.

Kampfakta

Aker – Tertnes 35-23 (20-9)
Nadderud Arena. Dommere: Neda Rahimizadeh , Rubicca Nagalingam.

Tertnes: Josefine Gundersen Lien, Eli Smørgrav Skogstrand – Henrikke Kjølholdt 9 (1 str.), Eva Erdal Moen 5, Avril Mikkelsen Frei 2, Emma Holtet 2, Hermine Motzfeldt Auberg 2, Rikke Larsen Øyerhamn 1, Martine Hellesø Knutsen 1, Marie Blænes Liljegren, Fanny Skindlo, Maria Bergslien Gald.

Toppscorer Aker: Marielle Daae Nordvang 8 (1).

Utvisninger: Aker: 1 x 2 min. Tertnes: 2 x 2 min.