En jubeldag for idretten – Tertnes

En jubeldag for idretten

Etter 561 dager med restriksjoner og begrensninger pga. covid-19, fjerner nå Regjeringen alle restriksjoner knyttet til idrett og aktivitet. Regjeringen informerte i dag, 24. september, at gjenåpningen av samfunnet, tilbake til normalen, starter lørdag 25. september.

– Dette er en jubeldag for hele det norske samfunnet, og ikke minst for idretten, sier idrettspresident Berit Kjøll. Dette har vi ventet på i 18 måneder. Nå er dagen endelig kommet hvor vi får en tilnærmet normal hverdag tilbake. Endelig kan vi åpne opp dørene igjen og fylle arenaene for alle som ønsker å ta del i store idrettsøyeblikk, sier Kjøll.

For elitehåndballen betyr dette at vi på nytt kan ønske velkommen til kamparrangementer uten begrensninger, og vi ser frem til å fylle hallene igjen. Den første muligheten for Tertnes kommer neste søndag, 3. oktober, da vi sammen med Bergen Håndball inviterer til HÅNDBALLFEST i Åsane Arena. Tertnesjentene spiller kl. 16:00 mot Flint, mens Bergen Håndball møter Bækkelaget kl. 18:00. Nå får vi anledning til å fylle opp Åsane Arena for første gang, og vi GLEDER OSS!

Mer informasjon om billettsalg kommer!