Europacup og kampbonanza – Tertnes

Europacup og kampbonanza

Oktober blir en måned med mange kamper for Tertnesjentene! Det ble skuffende tap i bortekamp mot Fredrikstad onsdag kveld, men ytterligere seks kamper i oktober gir oss nye muligheter.

Allerede kommende helg blir det to kamper når juniorlaget, som består av halve elitelaget vårt, i tillegg til spillere fra samarbeidsklubbene Åsane og Fyllingen, møter Follo i NM-kvartfinale. Deretter blir det den første internasjonale kampen i Åsane Arena noensinne når vi tar i mot ZORK Jagodina i europacupen.

Her er månedens resterende kamper:

  • Fredag 15. oktober kl. 17:30 Tertnes-Follo i Åsane Arena (NM-kvartfinale junior)
  • Søndag 17. oktober kl. 18:00 Tertnes-ZORK Jagodina i Åsane Arena (europacupkamp)
  • Onsdag 20. oktober kl. 18:00 Tertnes-Oppsal i Åsane Arena (REMA 1000-ligaen)
  • Lørdag 23. oktober ZORK Jagodina-Tertnes (returkamp europacup i Serbia)
  • Onsdag 27. oktober kl. 18:00 Tertnes-Aker i Åsane Arena (NM-kvartfinale senior)
  • Søndag 30. oktober kl. 16:00 Follo-Tertnes (bortekamp REMA 1000-ligaen – sendes på BA/Direktesport)

Når vi fortsatt er med i NM-spillet for både senior og junior, og i tillegg til europacup-kampene, blir det mange tøffe oppgjør i oktober. Den største utfordringen med så mange tette kamper, er at det blir liten tid til å hente seg inn mellom kampene. Jentene er godt trent, så hovedfokuset blir å klare og nullstille seg mentalt når det er kort tid igjen til neste kamp, og dette gjentar seg over en lengre periode.

Blant oktober-kampene finner vi også to europacup-kamper. Det å møte nye, ukjente lag er ekstra motiverende for spillergruppen. Det blir derfor spennende når vi på søndag tar i mot serbiske ZORK Jagodina i 2. kvalifiseringsrunde til EHF European League. Dette er en ny og ukjent motstander for Tertnesjentene, og vi ser frem til oppgjøret på søndag. Kampen vil være utgangspunkt for returoppgjøret som skal spilles i Serbia neste helg, og sammenlagtresultatet avgjør om Tertnes kan avansere til 3. og siste kvalifiseringsrunde. Kampstart i Åsane Arena på søndag er kl. 18:00.

Billetter til e-cupkampen, samt NM-kvartfinalen for junior, blir lagt ut innen torsdag kveld.