Håndballdager med Tertnes og Lerøy – Tertnes

Håndballdager med Tertnes og Lerøy

Det er høstferie i Bergen, og håndballglade barn i Tertnes Håndball har sammen med Tertnesjentene hatt fine dager med håndball og gøy i Åsane Arena denne uken.

Tertnes Håndball og Tertnes Håndball Elite er i prinsippet to separate klubber, men vi er knyttet sammen gjennom Tertnes Idrettslag Allianse. Derfor er det kjekt når vi kan bruke litt ekstra tid sammen med spillerne i Tertnes Håndball, og den muligheten fikk vi i høstferien.

Alle deltakerne fikk flotte t-skjorter, samt lunsj, fra Lerøy. I tillegg får spillerne kampbilletter til kommende kamper, dvs. kvartfinalen NM J20 på fredag og europacupkamp på søndag. Vi gleder oss til å se alle deltakerne i hallen igjen, og håper at dere heier masse på Tertnesjentene!💙