Bittert 1-målstap på en dårlig Tertnes-dag – Tertnes

Bittert 1-målstap på en dårlig Tertnes-dag

Tertnes fant ikke flyten fra start, og til tross for et heroisk comebackforsøk, endte det med tap for Oppsal.

– Vi har ikke den energien som trengs. Det er tre dager siden vi hadde en kamp med voldsom energi, og i dag var den helt vekke. Vi går ikke i dueller, hjelper ikke hverandre og det er alt for lett å komme til, sier Tore Johannessen etter kampen.

Fant flyten i andre omgang

Det ble en første omgang hvor Tertnes aldri fant helt roen. Flere store hull i forsvaret, og et Tertnes-lag som så ut til å være tunge i beina etter anstrengelsen mot Jagodina, ble ofte løpt igjennom. Det førte til at Oppsal gikk til pause med en 14-12 ledelse.

I andre omgang startet det på verst mulig måte, og spillet hang ikke sammen. Med 13 minutter igjen av kampen var Oppsal oppe i en 7-målsledelse, og så veldig komfortable ut. Så begynte Tertnes endelig å sette sjansene sine, samtidig som at Johannessen endret til 4-2 i forsvar, noe Oppsal ikke klarte å håndtere. Etter seks minutter var stillingen 25-25. Det bølger fram og tilbake hele veien inn til slutt, men Oppsal stikker til slutt av med seieren 28-27. Tertnes’ beste spiller blir Fanny Skindlo, som hadde en scoring og tre assists.

– Det byttet er noe vi kanskje kunne gjort tidligere, i tillegg synes jeg at vi spiller vi oss til mye gode sjanser som vi brenner, sier hovedtreneren om det defensive byttet og opphentingen.

Ny hjemmekamp på onsdag

Med Oppsal-kampen i historieboken, ligger nå Tertnes på en niendeplass i serien, bak nettopp Oppsal, og Fredrikstad på målforskjell. På lørdag skal 2. kvalifiseringsrunde mot ZORK Jagodina i European League avgjøres med bortekampen i Serbia. Deretter blir det NM kvartfinale mot Aker Topphåndball i Åsane Arena på onsdag kl. 18:00.