Viktig borteseier – Tertnes

Viktig borteseier

Det tøffe kampprogrammet i oktober har gitt varierende resultater for Tertnesjentene, men på månedens siste dag endte det med en viktig 6-målsseier på bortebane.

Men selv om Follo HK Damer ligger nederst på tabellen med null poeng så langt, ble det ingen lett match for Tertnes. Lagene fulgte hverandre tett gjennom 1. omgang, med Tertnes 1-3 mål foran. Det ble altfor mange tekniske feil, men godt forsvarsspill og redninger av Eli, sørget for at jentene våre hadde overtaket og kunne gå til pause med ledelse 12-15.

Også i starten av 2. omgang sliter vi med å dra i fra. Vi spiller oss til mange gode muligheter, men det blir litt for mange bomskudd til at vi klarer å øke 3-målsledelsen vi hadde til pause. Men vi står fortsatt bra i forsvar, og med flere flotte redninger av Eli, begynner vi endelig å feste grepet om kampen. I 24. minutt går vi opp i 5-målsledelse og kampen er i realiteten avgjort. Til slutt vinner vi fortjent 22-28, og kan juble over en etterlengtet seier i seriespillet.

Madeleine blir kåret til banes beste, og Eva og Henrikke blir toppscorere med 5 mål hver.

Nå har vi en uke til neste kamp, som er mot Byåsen hjemme i Åsane Arena søndag 7. november.

Follo – Tertnes 22-28 (12-15)

REMA 1000-ligaen, Stil Arena

Tertnes: Eli Smørgrav Skogstrand, Josefine Gundersen Lien, Henrikke Hauge Kjølholdt 5, Eva Erdal Moen 5, Karoline Fantoft 4, Rikke Larsen Øyerhamn 4, Madeleine Hilby 3, Emma Holtet 2, Thea Adelheid Skarstein-Storeng 1, Martine Hellesø Knutsen 1, Hermine Motzfeldt Auberg 1, Fanny Skindlo 1, Maria Bergslien Gald 1, Marthe Hatløy Walde.

Toppscorer Follo: Tilde Alræk 5.

Utvisninger: Follo 3×2. min. Tertnes: 0.