Grep ikke muligheten – Tertnes

Grep ikke muligheten

Tertnesjentene fikk det tøft mot Byåsen i Åsane Arena søndag kveld, og spesielt var det angrepsspillet som svikter.

Dette skriver BA om kampen:

«Tapte mot bunnrivalen

Tertnes tok imot Byåsen i Åsane Arena søndag kveld foran nesten 700 tilskuere. En seier for hjemmelaget ville bety at de holdt trønderne godt bak seg på tabellen.

Slik gikk det ikke. Byåsen ledet 14-8 til pause, og selv om 2. omgang ble jevnere endte det til slutt med et klart 17-24-tap for Tertnes. Dermed har Tertnes bare ett poengs forsprang til Byåsen på 10.-plass i eliteserien.

– Dette var helt klart en sjanse for oss til å dra ifra dem, men det klarte vi ikke. Byåsen har fått tilbake noen nøkkelspillere, men vi skal likevel være gode nok til å slå dem, mener Tertnes-trener Tore Johannessen.

Han mener at laget sviktet spesielt i angrepsspillet, noe 17 mål taler sitt klare språk om.

– Vi finne ikke hverandre slik vi ønsker, og vi roter bort utrolig mange kontringsmuligheter, slår treneren fast.»

Vi takker for all støtte fra tribunen, og håper dere gir oss en ny sjanse ved neste anledning. Allerede på onsdag skal samarbeidslaget med spillere fra Tertnes, Fyllingen og Åsane i aksjon i semifinalen i NM junior; vi håper vi får mer å juble for i den kampen!

Tertnes – Byåsen 17-24 (8-14)

REMA 1000-ligaen. Åsane Arena. 689 tilskuere. Dommere: Magnus Muri Nygren og Andreas Daviknes Borge.

Tertnes: Eli Smørgrav Skogstrand, Josefine Gundersen Lien – Eva Erdal Moen 4, Henrikke Hauge Kjølholdt 4, Maria Bergslien Gald 3, Thea Adelheid Skarstein-Storeng 2, Madeleine Hilby 2 (1 str.), Rikke Larsen Øyerhamn 1, Karoline Fantoft 1 (1), Marie Liljegren, Marthe Hatløy Walde, Martine Hellesø Knutsen, Emma Holtet, Hermine Motzfeldt Auberg, Fanny Skindlo.

Toppscorer Byåsen: Ida Alstad 8 (2).

Utvisninger: Tertnes: 5 x 2 min. Byåsen: 3 x 2 min.