Kan det bli cupfinale for juniorjentene? – Tertnes

Kan det bli cupfinale for juniorjentene?

Selv om Tertnesjentene mistet sjansen til å spille seg frem til en cupfinale da det ble tap mot Aker i kvartfinalen for senior, har flere av jentene fortsatt en mulighet til Oslo-tur i romjulen.

Onsdag spiller nemlig juniorjentene semifinale mot Fredrikstad, et siste hinder før en evt. cupfinale i Oslo Spektrum 29. desember. Som kjent deltar vi med et sammensatt lag som i år består av spillere fra Tertnes, Fyllingen og Åsane. Så langt har dette vært en vellykket allianse, og vi er nå spente på om det kan bli finale for denne gjengen.

Trenerteamet består av Tore Johannessen og Fyllingen-trener Marius Beck, og Marius forteller:

-Vi gleder oss veldig til kamp mellom to gode lag på onsdag. Når man er i en semifinale i NM, er det de små detaljene som vil avgjøre utfallet av kampen.

Som i alle kamper blir helt avgjørende for oss å få satt et godt forsvar og at vi får demmet opp for kontra- og ankomstspillet til Fredrikstad. Der er de veldig gode.

Det gror godt blant de unge spillerne i Bergen for tiden og dette ønsker vi å vise for publikum i Åsane Arena, sier Marius.

Kampstart er kl. 18:00 i Åsane Arena, og kampen kan følges på BA/Direktesport. Men vi håper så mange som mulig kommer og heier på jentene i hallen – det kan bli tungen på vektskålen i kampen om finale!💙💛🧡

Det er ikke salg av billetter i appen i dag, men vi har vipps og Izettle som betalingsløsning. På denne kampen er det «free seating» (felt C og D), men alle med Tertnes sesongkort eller registrerte bedriftsbilletter, har gratis adgang. Det er også gratis adgang for aktive medlemmer og trenere i våre samarbeidsklubber Fyllingen Håndball, Åsane Håndball og Tertnes Håndball. Men det forutsetter at en er kledd i klubbtøy som viser at en representerer en av de nevnte klubbene. For øvrige er billettprisen kr 75 for voksne og kr 25 for barn (6-16 år).

NB: I tråd med anbefalinger fra smittevernoverlegen i Bergen kommune, oppfordrer vi alle om bruk av munnbind når en ikke kan holde 1 meters avstand. I tillegg skal en holde seg hjemme om en ikke er frisk, eller dersom noen i husstanden er smittet, uavhengig av egen vaksinasjonsstatus.

Fra kvartfinalekampen mot Follo